Het beste honden speelgoed

Het beste honden speelgoed

0 reactie minuten lezen

Hoe spelen honden?

Jouw hond is je beste vriend en natuurlijk wil je alleen het beste voor hem/haar. Speelgoed is belangrijk voor elke hond, van jong tot oud en van klein tot groot. Het helpt met de dagelijkse behoefte aan bewegen en bijv. aan kauwen. Het traint jouw hond zijn/haar brein.

Wat is goed speelgoed voor een hond

Goed honden speelgoed is vooral dat speelgoed dat gemaakt is voor de hond, speelgoed dat bestand is tegen scherpe tanden en kauwen (kracht van de kaken). Er mogen geen kleine stukjes van het speelgoed afkomen waardoor het in de maag van jouw hond kan komen. Het speelgoed moet goed wasbaar of afwasbaar zijn. Daarnaast moet het bij jouw hond passen.

Honden speelgoed dat niet stuk gaat

Hondenspeeltjes die nooit kapot gaan, die bestaan niet (ik moet ze nog vinden). Het gebit van een hond is zo krachtig dat hij/zij bijna alles kan slopen. Toch is er geschikt speelgoed, ook voor de grootste slopers. Honden speeltjes zijn in alle maten en soorten beschikbaar waarbij er een groot verschil is in stevigheid, kauwbestendigheid en duurzaamheid.

Welk speelgoed kies je voor voor jouw hond

Een flostouw, altijd onmisbaar, zeker als er een pup in huis is. Pluche speeltjes doen het goed bij iedere hond. Een speeltje waar snoep of pasta in kan, zoals bijv. een likmat of een snackbal, is geschikt voor iedere hond, van pup tot senior. Een bal, hier maakt je nagenoeg iedere hond blij mee, met of zonder touw, hard of zacht.
Trainingsspellen zijn heel leerzaam voor je hond en hier kan je je hond lekker mee bezig houden.

Speelgoed hond met geluid

Heerlijk voor jouw hond is een speeltje met een piepertje erin. Voor de baas soms irritant maar de meeste honden vinden het geweldig. Een geluidje in een speeltje is ook fijn om de aandacht van jouw hond af te leiden. Sommige honden raken echter overprikkeld door speeltjes met geluid. In een dergelijk geval is het goed deze speeltjes even weg te bergen. Er zijn ook speeltjes verkrijgbaar zonder piepers en geluid.

Honden speelgoed wassen

  • Zachte pluche speeltjes van je hond kan je in de wasmachine wassen, hiermee zal je mogelijk ook stofmijt verwijderen.
    Doe op ieder hondenspeeltje een beetje baking soda (bakpoeder) en stop het speelgoed in de wasmachine. Gebruik GEEN wasmiddel maar doe een flinke scheut witte azijn in het zeepbakje. Wassen op maximaal 30 graden.
  • Plastic honden speeltjes kunnen in de vaatwasser. Dit is de meest eenvoudige manier en de snelste. Kies een normaal (niet het heetste) programma. Was de speeltjes minimaal 1x per maand maar de meest favoriete speeltjes bij voorkeur iedere twee weken.

Heel veel speelplezier samen met jouw hond.

 

Delen
ReactiesBekijk reacties op "Het beste honden speelgoed"Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Hipdogs | De hondenboetiek van Nederland en België
Categorieën
NIEUWVRIJMARKTHONDENKLEDINGHOND UITLATEN?HONDENMANDENHONDEN TASSENVEILIG IN DE AUTOACCESSOIRESHONDEN VERZORGINGUITVERKOOPCADEAU TIPS SaleMerkenOver onsBLOGKlantenserviceMijn account