Honden kleding

Hondenkleding

Ben jij op zoek naar geschikte hondenkleren voor jouw hond, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind je kleding voor honden, welk formaat of ras dan ook.

Online hondenkleren kopen

Het maakt niet uit of je online op zoek bent naar hondenkleding voor grote of voor
kleine honden. Binnen het assortiment kun je de keuze maken tussen o.a. hondenjasjes, hondenshirts of bijvoorbeeld hondenschoenen.

Kleding kopen voor teckel?

De teckel heeft speciale afmetingen. De kleding voor Teckel, en alle andere honden met een langere rug, hebben we dan ook in een aparte categorie vermeld.

Kleding kopen voor bulldog?

Bulldogs hebben specifieke behoeften als het gaat om kleding, en daarom streven we ernaar om jassen in te kopen die perfect passen en comfort bieden aan deze rassen.

De Bulldog jassen zijn ontworpen met de unieke lichaamsbouw van Bulldogs in gedachten. Het is algemeen bekend dat Bulldogs een brede borstkas en korte nek hebben, wat betekent dat traditionele jassen vaak niet goed passen of ongemak kunnen veroorzaken.

De bulldog jassen in onze shop zijn echter speciaal gemaakt om perfect aan te sluiten op de lichaamsvorm van jouw Bulldog, zodat hij of zij zich comfortabel kan voelen tijdens elke activiteit.

Feestkleding voor honden

Ons assortiment kent ook hondenkleding geschikt voor op speciale gelegenheden zoals een trouwfeest, Kerst of bijv. Carnaval. Hiermee zorg je ervoor dat jouw hond er ook goed uitziet tijdens jullie trouwdag of Kerstfeest. We hebben een mooie selectie gemaakt en deze onderverdeeld in specifieke subcategorieën. 

Het feestelijk aankleden van jouw hond voor een feestelijke dag kan natuurlijk ook heel goed met bijv. een mooi sier halsbandje. 

Vragen over hondenkleding?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent of heb je hulp nodig? We helpen je graag verder! Al meer dan 10 jaar is HIPDOGS dé hondenboetiek voor Nederland en België. We weten als geen ander waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van hondenkleren.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of What's app.