hondenmanden in verschillende maten

Voor elke hond een veilige mand

Op zoek naar een fijne hondenmand voor jouw hond? Zoek niet verder, hier vind je vele soorten, maten en kleuren hondenmanden. Veel verschillende merken.

Hondenmand kopen?

Creëer de ideale plek voor jouw hond waar hij/zij rustig kan uitrusten na een intensieve wandeling. Een plek waarvan je natuurlijk wilt dat deze naadloos aansluit op de rest van jouw interieur.

In ons assortiment vindt je tientallen hondenmanden, honden slaapzakken, kussens en dekens, voor op de grond, op de bank of in de bench.

Verschillende soorten hondenmanden

Er zijn veel verschillende soorten honden manden. We hebben donutmanden om heerlijk in weg te te doezelen, honden huisjes en holletjes voor even een momentje alleen, honden slaapzakken voor als jouw hond het koud heeft, kortom er is veel keuze. Naast al deze verschillende soorten vind je in ons assortiment manden van verschillende materialen zoals kunststof en hout.

Honden mand voor grote en kleine hond

Het maakt niet uit of jij het trotse baasje bent van een grote of kleine hond. Wij hebben manden voor elk formaat hond. 

Kies de hondenmand die bij jouw hond past

Gezien de grote keus kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om tot een goede keuze te komen.

Een paar tips:

  • Zoek je een mand voor de winter? Kies voor een warme en zachte mand.
  • Houdt rekening met waar je de mand wilt plaatsen en hoeveel ruimte je daar hebt. Zet de mand bij voorkeur op een tochtvrije plek.
  • Voor jou als baasje is het belangrijk dat de mand er mooi uit ziet maar denk vooral aan welke mand prettig is voor jouw hond.

Heb je verder nog vragen? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of what's app.