Honden halsband riem

Honden halsband kopen?

Welke halsband past bij jouw hond en welke soort past bij jou als baas. Hipdogs.nl heeft een grote keuze. Allemaal halsbanden (en tuigjes) die de vacht van jouw hond niet beschadigen of irriteren. Onze halsbanden zijn op voorraad in veel verschillende soorten en maten.

Honden riemen in vele soorten en maten

Welke halsband of hondenriem je kiest is voor een deel afhankelijk van het type hond dat je hebt. Voor een grote hond kan een halsband prima werken, voor een heel klein hondje is een tuigje of harnas veelal prettiger. Daarnaast wordt je keuze natuurlijk voor een groot deel bepaald door wat jij makkelijk, prettig of mooi vindt.

Honden halsband of toch een harnasje

Met een harnas leid je de hond meer met druk op de borst, met een halsband zit de druk voor je hond meer rond zijn/haar hals. Er zijn rassen waarbij een harnas of een tuigje prettiger is.

Sier halsbandjes hond kopen?

Ga je samen met je hond naar een feestje of vind je het leuk om je hond te verwennen met een sieraad. We hebben mooie, feestelijke honden halsbandjes met strikjes, bloemetjes en/of strass steentjes. Deze zijn veelal niet geschikt om de leiband of flexiriem aan vast te maken.

Honden riem of flexilijn

Ook de keuze voor een hondenriem of een flexilijn is afhankelijk van het soort hond en wat je zelf prettig vindt. Is jouw hond heel onrustig buiten dan loop je veelal prettiger met een vaste hondenriem van 1.20 mtr. Met een flexilijn heeft je hond veel vrijheid ondanks dat hij/zij aangelijnd is, dit maakt tevens dat jij als baas iets minder sturing over je hond hebt.

Halsbandjes hond voor grote en kleine honden

Er zijn zoveel verschillende soorten voor verschillende afmetingen. De keuze is reuze. Heb je echter nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.