Koos en Marie-José Speelman

Wie zijn wij

  • Marie-José Speelman 
  • Koos Speelman 

De aanleiding voor Hipdogs.nl

Liefde voor onze hondjes en de mogelijkheid die op ons pad kwam om Hipdogs over te nemen.

Wij vinden een goede kwaliteit hondenkleding en accessoires belangrijk. Onze interesse in dit aandachtsgebied is ontstaan door onze eigen hondjes Doortje en Puck. Toen we lazen dat Hipdogs ging stoppen, hebben we geen moment getwijfeld en contact opgenomen met Petra.  

De basis voor Hipdogs

Wij vinden het belangrijk dat de artikelen op onze webshops van een hoogwaardige kwaliteit en functioneel zijn. Daarnaast zijn we dol op veel kleur. We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met onze andere webshops Running Mood en Hiphardlopen. Inmiddels hebben we deze twee webshops samengevoegd tot Hiphardlopen. Hardlopen en honden, voor beide hebben wij een grote liefde.

Comfortabel honden leven

Hondjes moeten zich wat ons betreft comfortabel en geliefd voelen. Zowel de kleine hondjes, zoals onze Doortje en Puck, maar ook de grote exemplaren. Hondenkleding is niet zielig maar in veel gevallen functioneel. Helaas weten niet alle honden zichzelf warm te houden, dus waarom zouden wij ze daar niet een handje bij helpen. Als bij de productie van de kleding, daar waar mogelijk, rekening gehouden wordt met het milieu, zijn we helemaal blij. 

Wie zijn wij nog meer

Marie-José werkt 32 uur per week bij Ambulancezorg Groningen en houdt zich daar bezig met roosters en planning. Verder loopt zij graag en veel hard. Puur voor de ontspanning en recreatief. Verder dol op hondjes, uitdagingen en puzzelen.

Koos is ZZP-er en heeft zijn eigen consultancy bureau (www.consultancykolham.nl). Met zijn jarenlange ervaring bij de Rabobank en verdere werkgevers staat hij veel ondernemers bij met raad en advies. 

Happy place

De zee en het strand zijn onze happy place. Met onze hondjes Puck en Doortje slenteren op het strand en in de duinen of gewoon lekker op een warme zomer avond in de duinen zitten en de zon in de zee zien zakken. Heerlijk.

Koos en Marie-José