Puppy Angel hondentassen

Met een fraaie draagtas van Puppy Angel bent u overal en altijd op uw gemak en gaat u stijlvol over straat. De tassen zijn uitsluitend gemaakt van kwaliteitsmateriaal en voelen van binnen zacht aan. Zo kunt u veilig en chique over straat, samen met uw trouwe viervoeter. Niet alleen u, maar ook uw hond zal blij zijn om op deze manier erop uit te gaan.

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

De betere hondentassen van Puppy Angel

Op stijlvolle wijze uw hond mee op pad? Kies dan voor een van de comfortabele draagtassen van Puppy Angel. De luxe tassen zijn ideaal voor de kleinere honden.


Comfortabel

Met een draagtas van het topmerk kunt u gemakkelijk en veilig uw hond vervoeren. De handige tassen zijn gemaakte van zachte, ultralichte materialen zodat uw hond comfortabel zit en u de draagtas makkelijk bij u kunt dragen. Hipdogs in Drunen verkoopt ook tassen die u als handbagage mag meenemen in het vliegtuig.


Lekker zacht

Voor uw veiligheid en die van uw hond zijn de draagtassen voorzien van een riempje, zodat uw hond goed vast zit. Uw hond zit niet alleen veilig, maar door de zachte materialen ook lekker luxe. Er is ook aan het baasje gedacht, want in de draagtassen is er bovendien ruimte om eigen spulletjes in op te bergen.


Elegant

U vindt bij Hipdogs de mooiste draagtassen van Puppy Angel. In allerlei soorten en maten en in verschillende kleuren. Zo kunt u samen met uw hondje op elegante wijze veilig én comfortabel erop uit.