Klantenservice

Verzendkosten

  • Afhalen in de winkel: gratis
  • Verzenden van bestellingen onder € 75,- in Nederland: € 5,95
  • Verzenden van bestellingen boven € 75,- in Nederland: gratis
  • Verzenden van bestellingen onder € 75,- in Nederland: € 9,95
  • Verzenden van bestellingen boven € 75,- in België: € 3,95

Meer informatie over betalen en verzenden

 

Retouren

Bij de aankoop van producten heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan HIP Dogs retourneren. Voordat u het product terugstuurt meld u het retour onder vermelding van het factuur of ordernummer bij voorkeur aan via e-mail maar u kunt ook gebruik maken van het retourformulier.

Hondensnacks en verzorgingsproducten mogen alleen retour als de verpakking ongeopend is. Speelgoed mag alleen retour indien onbeschadigd en dus ongebruikt.

De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw rekening. U bent ook verantwoordelijk voor het terugsturen, wilt u er zeker van zijn dat het product aankomt stuur het dan verzekerd op. Nadat het product is ontvangen zal HIP Dogs het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

 

Klachten

Heeft u een klacht over HIP Dogs of één van de producten dan lossen we dat graag snel met u op. Neem bij voorkeur contact met ons op via e-mail, info@hipdogs.nl. HIP Dogs zal indien mogelijk de klacht binnen 14 dagen in behandeling nemen, indien dit niet mogelijk is ontvangt u binnen deze termijn een ontvangstbevestiging.