Eh Gia

Verfijnde producten voor uw hond


Gia is een jong bedrijf uit Monselice uit de provincie Padua in Italië. Het team van Eh Gia bestaat uit een samenstelling van ervaren en vaardigen mensen. Eh Gia verkoopt hondenmanden, slaapzakken en hondentassen. De producten van Eh Gia zijn speciaal ontwikkeld om de behoefte van jou en jouw huisdier te voorzien. Het team zet zich dan ook hard in voor jouw behoeftes en de kwaliteit van de producten.

Voor u gemaakt

Eh Gia creëert designer producten aan de hand van gaar studies. Door deze studies proberen zij zich elke dag weer te overtreffen. Ze hebben een grote collectie aan dieren sofa’s, manden, slaapzakken en tassen. De producten zijn gemaakt met verschillende kleuren, stoffen en patronen voor jouw kleine of grote huisdier. Alle producten van Eh Gia worden met de handgemaakt en zijn daarom ook geschikt voor jouw voorkeuren. HIPDOGS heeft de kleurstalen in haar showroom liggen. Je kunt hiervoor contact op nemen via mail-telefonisch - livechat-of via Facebook. Eh Gia verlangt enkel en alleen het beste.

Kopen bij HIPDOGS

HIPDOGS is een officieel verkooppunt van Eh Gia producten. Hierdoor kan je producten van Eh Gia zoals eerder vernoemd helemaal naar eigen smaak maken. Mocht je toch liever een kant en klaar model hebben? Dan kan je deze bestellen in onze webshop! Als je de bestelling voor 16:00 plaatst ontvang je het de eerstvolgende werkdag al! Daarnaast zijn er geen verzendkosten boven de € 75,-! Zijn de producten van Eh Gia toch niet naar wens kunt u binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren.

eh gia hondensofaeh gia hondenmandeh gia hondentas