Hondenmand

Creëer de ideale plek voor jouw hond om rustig uit te rusten na een intensieve wandeling. Een plek waarvan je natuurlijk wilt dat deze naadloos aansluit op de rest van jouw interieur. In het assortiment dat je hieronder vindt staan tientallen hondenmanden, honden slaapzakken, kussens en dekens voor honden en benches. Naast al deze verschillende soorten vind je in ons assortiment eigenlijk alle materialen zoals kunststof en hout. Ook maakt het eigenlijk niets uit of jij het trotse baasje bent van een grote of kleine hond: we hebben bovenstaande producten voor elk formaat hond. Bekijk direct alle producten in deze categorie of kies voor een specifieke productcategorie door op een van de subcategorieën te klikken.

Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

Tips voor aankoop van een hondenmand

Met ons grote assortiment manden voor jouw hond kunnen we ons voorstellen dat je het lastig vind om tot een goede keuze te komen. We hebben daarom een paar tips:

  • - Een mand voor in de winter? Kies voor een warme en zachte mand.
  • - Denk vast naar waar je de mand wilt gaan plaatsen en hoeveel ruimte je daar hebt. Zet de mand bij voorkeur op een tochtvrije plaats.
  • - Voor jou als baasje is het belangrijk dat de mand er mooi uit ziet maar denk vooral aan het praktische.

Heb je verder nog vragen? Wij staan voor je klaar om te helpen. Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of chat.