Puppy Angel: alleen het beste voor uw hond

U wilt natuurlijk alleen het beste voor uw hond. Daarom is het vanaf nu mogelijk om bij hondenboetiek Hipdogs in Drunen uw viervoeter te verwennen met verschillende luxe producten van het merk Puppy Angel.

Kwaliteit en comfort

Wereldwijd zijn hondenbezitters lyrisch over alles wat Puppy Angel maakt. De dierenbenodigdheden van het bedrijf staan bekend om hoogwaardige kwaliteit en comfort voor uw hond. De marktleider van de betere hondenproducten maakt met hun veelzijdige collecties het leven van uw hond een stuk aangenamer. Duizenden winkels in Europa, Azië en Amerika zijn al overtuigd van de kwaliteit en het comfort waar de producten van Puppy Angel voor staan. Hondenboetiek Hipdogs in Drunen wil ook alleen maar het beste voor uw hond en heeft daarom inmiddels een breed assortiment van het topmerk in huis.

Kleding van Puppy Angel

Maak indruk met de mooiste creaties van jasjes, truitjes, trainingspakjes of loopsheidsbroekjes van Puppy Angel. Voor grote en kleine honden is er volop keuze in comfortabele kwaliteitskleding. Laat u verrassen door de veelzijdige kleding van het topmerk.

> Bekijk hondenkleding van Puppy Angel

Draagtassen van Puppy Angel

Praktisch, comfortabel en ook nog eens mooi om te zien. De draagtassen van Puppy Angel zijn ideaal als u erop uit gaat met uw hond. De stijlvol ontworpen tassen bieden opvallend veel ruimte. Niet alleen voor uw hond, maar ook eigen spullen kunt erin kwijt. Van binnen zijn de tassen afgewerkt met een zachte stof en een riempje om uw hond goed vast te zetten.

Bekijk draagtassen van Puppy Angel

Manden van Puppy Angel

Uw hond verdient als lid van het gezin ook een mooie zetel. Kies daarom voor een van de manden van Puppy Angel. Deze zijn gemaakt van microfiber. Deze stof werkt tegen vervelende bacteriën en zorgt ervoor dat de mand in de zomer lekker koel blijft en in de winter niet koud wordt. Ook hebben de manden antislipnopjes, zodat uw hond ongestoord kan woelen.

> Bekijk manden van Puppy Angel

Wisselende collecties

De topdesigners van Puppy Angel presenteren elke zomer en winter fraaie collecties van hondenkleding en uiteenlopende accessoires. Bij Hipdogs komen u en uw hond ogen tekort.