Tijdelijk gratis bezorging voor bestellingen vanaf € 50,-
Tickless Pet Roze tot 12 maanden bescherming

Tickless Pet Roze tot 12 maanden bescherming

€ 24,90

Availability: Niet in voorraad

Tickless Pet Roze tot 12 maanden bescherming
Klein apparaatje – grootse werking
Beschrijving

Details

Klein apparaatje – grootse werking


Dit kleine apparaatje houdt teken en vlooien gedurende 9-12 maanden na activatie weg bij uw huisdier, zonder het gebruik van gevaarlijke chemicaliën.
Eenvoudig in gebruik en makkelijk vast te maken aan de halsband van uw kat of hond.
Eindelijk weer ongestoord van de natuur genieten.
Het product werkt volgens het principe van variërende ultrasone geluidsgolven. Deze zijn onschadelijk voor zowel mens als dier, maar zeer storend voor teken en vlooien. Deze worden verjaagd en ook preventief op afstand gehouden van uw dier. Effectieve werking binnen een straal van 1.5 meter. Het product biedt als preventief middel het beste resultaat. Het is een ideale oplossing tegen teken en vlooien zonder gevaar voor het milieu.

Waarschuwing:

niet geschikt voor het bestrijden van teken en vlooien bij sterk besmetten dieren. In het tekenseizoen moet het middel permanent aan het dier worden bevestigt. De effectiviteit van het middel is het best na 24 uur en hangt af van de vacht van het dier. Om het beste resultaat te behalen raden wij u aan om van te voren een bestrijding middel te gebruiken om het die vlo en teek vrij te krijgen.

Gebruik:

doe het product aan de halsband of tuig met de zijde voorzien van groeven richting het lichaam van het dier. verwijder het plastic lipje om de reeds geplaatste ( niet vervangbare) lithium batterij te laten werken. Het lampje knippert 4x ter indicatie dat het apparaat werkt.om te kijken of het product nog werkt, druk op de knop om te zien of het lampje nog brand .
*Niet giftig *Milieuvriendelijk
*Geen chemicaliën of geurtjes
*Veilig voor jonge, bejaarde of zwangere huisdieren
Voor grote en kleine honden
Extra informatie

Extra informatie

Maat Nee
Kleur roze
Materiaal Nee