Rodi Worst Lam met Rijst

Rodi Worst Lam met Rijst

€ 1,79

Availability: In voorraad

Rodi Worst Lam met Rijst
`
Beschrijving

Details

Rodi Worst Lam met Rijst is een lekkere hondenworst die gemaakt is van lam, rijst en kip.
Doordat de worst is aangevuld met alle benodigde vitamines en mineralen is de hondenworst ook geschikt als complete maaltijd.
Schapenvet ondersteunt een glanzende vacht.

Waar kun je Rodi Worsten nog meer voor gebruiken?
Rodi is niet alleen te gebruiken als complete maaltijd of gezonde snack, maar is nog voor veel meer doeleinden geschikt!

Hondentraining
De worsten zijn mooi stevig en zeer makkelijk te snijden. Ideaal dus om te gebruiken tijdens de hondentraining! Je geeft je hond hiermee een heerlijke en gezonde snack als beloning. De Rodi Worsten zijn ontzettend veelzijdig te gebruiken:
✓ tijdens de normale wandeling
✓ bij het speuren
✓ als beloning bij trainingsoefeningen
✓ bij hersenwerk met je hond

Medicatie
Medicatie geven aan je hond is een stuk makkelijker met Rodi. Verstop de medicatie in een stukje Rodi Worst en de medicatie is zó weg!

Gedroogde snacks
Van Rodi Worsten kun je in een handomdraai gedroogde snacks maken. Droog de stukjes worst in een voedseldroger en je hebt altijd een lekkere beloning beschikbaar!

Voeding voor op vakantie
De Rodi Worsten zijn zeer handig om mee te nemen op vakantie. Een zeer goed en alternatief voor vers vlees, wat niet makkelijk mee te nemen is op vakantie. De worsten sluiten perfect aan op rauwe voeding, doordat ze minimaal 75%-85% vlees bevatten. De worsten zijn volledig compleet én ze zijn ongeopend te bewaren buiten de koelkast. De perfecte oplossing voor op vakantie!

Rodi IJsjes
In de zomer maak je in een handomdraai heerlijke Rodi IJsjes! Doe stukjes Rodi Worst samen met water in een vriesbestendig bekertje en vries deze in. Vergeet niet het ijsje eerst even onder de kraan te houden voordat je het aan je hond geeft. Als je voor de eerste keer een ijsje aan je hond geeft, doe dit dan in kleine hoeveelheden. Sommige honden kunnen namelijk gevoelig reageren op deze koude snack.

Zoals je kunt lezen zijn de voordelen en mogelijkheden eindeloos!

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten (75%, 35% lam), granen (6% rijst), oliën en vetten (1,5% schapenvet), mineralen
Analytische bestanddelen:
Eiwit 15%
Ruwe Celstof 0,5%
Vetgehalte 7%
Ruw As 4%
Vochtgehalte 63%
Voedingsadvies:
In geval van volledige voeding: 25 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag.
Let op: Dit zijn richtlijnen. De nutritionele behoefte van je hond is afhankelijk van verschillende factoren, zoals grootte, leeftijd en mate van activiteit.
In geval van aanvulling op het dagelijks menu (als beloning, snack of anders): corrigeer de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van het standaard menu om overgewicht te voorkomen.
Bewaaradvies:
Na opening is de worst nog vijf dagen, mits goed verpakt, houdbaar in de koeling. U kunt het overige deel van de worst na opening ook tijdelijk invriezen.
Extra informatie

Extra informatie

Maat Nee
Kleur Nee
Materiaal Nee