Dynapet Mobli tabs HD

Dynapet Mobli tabs HD

€ 15,99

Availability: In voorraad

Dynapet Mobli tabs HD
Beschrijving
Details

Dynapet Mobli tabs is een voedingssupplement voor honden tegen gewrichtsproblemen en spierproblemen. Houd uw hond speels, actief én soepel.
Alle werkzamen stoffen zijn verpakt in een lekker snoepje voor jouw hond.
Mobli Tabs zijn krachtige tabletten die helpen om de spieren en gewrichten weer soepel te maken en biedt honden die gevoelig zijn voor overbelasting van de gewrichten in alle levensstadia de beste ondersteuning.
Inhoud: 100 tabletten
Jouw viervoeter is uw trouwste kameraad. Altijd zin om te spelen en te stoeien.
Het baart je echter zorgen als jouw hond moeizaam opstaat na een periode van rust, wat kan wijzen op stijfheid in de heupen en gewrichten.
Mobli Tabs HD zijn krachtige tabletten die helpen om de spieren en gewrichten weer soepel te maken. Bovendien smaken ze als een lekkernij voor jouw hond!
Heupdysplasie bij honden
HD of heupdysplasie is een probleem dat bij alle rassen op alle leeftijden kan voorkomen. Het is de ontwikkelingsstoornis, waarbij de heupkom te ondiep is. Daardoor sluiten beide gewrichtsuiteinden niet goed op elkaar aan.
Jonge honden kunnen de verschijnselen ontwikkelen vanaf 6 maanden. Mobli Tabs HD biedt honden die gevoelig zijn voor overbelasting van de gewrichten in alle levensstadia de beste ondersteuning.
Mobli Tabs HD is een van de krachtigste, meest complete en doeltreffende hulpmiddelen voor honden .
Het resultaat kan je al binnen een paar weken merken.
Mobli Tabs HD geeft niet alleen een goede ondersteuning bij ouderdomsverschijnselen, maar help ook om de gewrichten bij jonge honden te ondersteunen en in vorm te houden.
Aangenamer hondenleven
Een belangrijk ingrediënt in Mobli Tabs HD is MSM. Dit is een natuurlijke stof die help om pijnlijke gewrichten te verzachten. De combinatie van Glucosamine en Chondroïtine verbetert de smering van de gewrichten en draagt bij aan het behoud van het belangrijke kraakbeen tussen de gewrichten. Aan de tabletten zijn essentiële mineralen en verzorgende plantenextracten toegevoegd. Zo maakt deze krachtige gewrichtsformule het leven van jouw hond een stuk aangenamer.

Aanbevolen hoeveelheid

Eerste 3 weken: 1 tablet per 5,5 kg lichaamsgewicht. Daarna 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Indien nodig kan men teruggaan naar 1 tablet per 5,5 kg lichaamsgewicht.
Bevat onderandere: glucosaminesulfaat, colageen-hydrolysaat, saccharomyces cerevisae, menthyl, suffonyl, chondroitine sulfaat, stearinezuur, sorbitol, microkistalijne, calcium, harpagohytum en salix alba extract.

Extra informatie
Extra informatie
Maat Nee
Kleur Nee
Materiaal Nee