Gratis bezorging voor bestellingen vanaf € 75,-

DWAM Halsband Jagger 2 cm

DWAM Halsband Jagger 2 cm

€ 34,95

Availability: In voorraad

DWAM Halsband Jagger 2 cm

* Verplichte velden

€ 34,95
Beschrijving

Details

DWAM Halsband Jagger 2 cm .

Een super cute leren puppy halsbandje voor jouw lieve schat!
De binnenkant is van zacht leer en de buitenkant is helemaal bewerkt met kleurrijke borduursels. Met de hand hand gemaakt!

Dog with a mission gebruikt het beste tuigleer en de gespen, D-ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing. Het glimmende laagje van het messing hebben wij door middel van een speciaal proces, mat gemaakt zonder dat het zijn anti roest functie verliest. De oude, doorleefde look hoort bij onze DWAM uitstraling.

Hoe onderhoud je het leer van een DWAM product?

Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband.
Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep.

Welke maat heeft mijn hond??Maatvoering DWAM Halsband Ginger
XXXS = 17-23 cm
XXS = 21-27 cm
XS = 25-31 cm
Extra informatie

Extra informatie

Kleur turquoise
Materiaal Leer
Merk DWAM