BE NORDIC Relax-Iglo

BE NORDIC Relax-Iglo

Normale prijs: € 34,99

Special Price € 27,99

Availability: In voorraad

BE NORDIC Relax-Iglo
Beschrijving
Details
Deze maritieme look iglo is erg leuk voor de kleine hond en kat.
Een heerlijk beschut plekje voor je kat of kleine hond.
In de canvas look Iglo ligt een pluche kussen met polyestervlies vulling. Het kussentje is doorgestikt en mag in de wasmachine op max 40 °C, en in de droger.
Afmeting:
ø 40 × 56 cm
De 'BE NORDIC' lijn van het merk Trixie voor honden en katten hebben een maritiem tintje gekregen en zijn voorzien van designelementen, zoals ze aan onze kusten te vinden zijn: touwen en knopen, ankers, meeuwen en coördinaten, robuuste stoffen en kleuren zoals zand en zee.
Net zoals het gevarieerde landschap om ons heen is elk product net weer een beetje anders, zodat er voor elke smaak en toepassing wat tussen zit.
Uit de verkoop van de productlijn worden projecten t.b.v. het zeegebied ondersteund.

Leuk om te weten,
Met de verkoop van de producten uit de productenlijn 'BE NORDIC' ondersteund Trixie projecten t.b.v de bescherming van het zeegebied. Trixie is direct zelf begonnen, zij hebben 15.000 euro beschikbaar gesteld voor het bergen van visnetten in de Oostzee voor de kust van de eilanden Fehmarn en Rügen.
Wist je dat vistuig, afval en verloren netten in onze zeeën talrijke slachtoffers maken? De verloren visnetten blijven vaak nog lange tijd in zee doorvissen, dit wordt ook wel 'Ghost fishing' genoemd; de gevangen vis sterft en trekt zo weer andere zeedieren aan die ook in het net verstrikt raken. De ca. 640.000 ton spooknetten doden jaarlijks niet alleen ruim 136.000 zeehonden, zeeleeuwen en walvissen, maar ook nog eens miljoenen vogels, schildpadden en vissen.
Extra informatie
Extra informatie
Maat Nee
Kleur blauw
Materiaal Nee
Merk Nee
Suggesties voor jou